Feiten over Laserontharing onthuld

Je besloot niet op te geven omdat mijzelf nog alsmaar beloofd werd dat het hoofdhaar zeker weg zou kunnen, ik moest louter geduld hebben. Ondertussen zit ik op 18 keertje flitsen, is dit haar nog niet straat (in ieder geval onvoldoende om te ophouden met scheren) en kom je na iedere afspraakje betreffende brandplekken en hevige pijn thuis. Ons vreselijke domper en de grootste miskoop in mijn leven. Je ben na 12 afspraken gestopt met betalen en gelukkig was een schoonheidssalon bereid gratis nader te flitsen (alsnog aldoor overtuigd dat het haar straat zou gaan). Het is absoluut niet pijnloos, integendeel, iedere afspraakje heb je zere brandwonden (hetgeen gewoon schijnt te zijn) die ik alleen insmeer betreffende crème daar dit anders vreselijk schuurt tegen kleren. Tevens gaat het haar niet weg. Op mijn contract staat dat dit hoofdhaar met 80 á 90% zou moeten beperken, ook dit kan zijn bij lange na ook niet dit geval. Vanwege iedereen die overweegt permanent te kunnen ontharen: doe het niet! Dit kan zijn een pijn, dit geld en een inspanning niet waard. Behandeld in Lienden

Om ons uitstekende uitkomst te behalen heeft u gemiddeld 5 tot 8 behandelingen benodigd. In een praktijk komt wegens het patiënten meer of minder behandelingen benodigd beschikken over. Dit kan zijn afhankelijk aangaande een huid- en haartype en iedere huid reageert anders.

In het begin had ik nog heel wat overtollig hoofdhaar en kwam je welhaast wekelijks, doch het werd alang snel één keertje in een acht weken, tot op laatst maar één keertje ieder drie maanden. Een duur heb je ook niet als tegenvaller meemaken, omdat jouw voorbij komt alang immers vlug uitkomst.”

Gedurende een ontharingsbehandeling bevinden de haren zich veelal in verscheidene fasen. Zo kan dit zijn het ons aanmerkelijk deel van de haarzakjes in de rustfase kan zijn, doch dat er later zeker alsnog haren uit het haarzakje groeien. Verder kunnen niet-levendige haarzakjes werkend geraken gedurende bijvoorbeeld de overgang of bij toepassen met bepaalde medicijnen. Teneinde zeker zoveel geoorloofd haarzakjes te vernietigen, is hetzelfde gebied daarom enkele keren behandeld.

Ook is besproken hoeveel behandelingen benodigd zijn, die resultaten u dan ook kan verwachten, wat de onkosten zullen zijn en krijgt u dan ook info met betrekking tot de wegens- en nazorg. De kosten een intake gesprek bedragen €35. 

In sommige klinieken mag dan voor een treatment met radiogolven gekozen geraken. Een behandeling met radiogolven werkt veelal beter voor buitengewoon blond, grijs en rood lichaamshaar.

Na ons laser behandeling blijven de hoofdharen beetje bij beetje uit. Een haren die uitvallen zijn permanent weg. Je hoeft ook niet verdere aan een ander te vragen of die het haar op je rug wilt straat halen. Scheren en pijnlijk harsen bestaan verleden tijd.

Een lasers bestaan kan zijn ons pigment- (kleurstof)laser, zodat donkere hoofdharen perfect definitief verwijderd kunnen geraken. Dit pigment in de haren is erg lauw zodat dit haarzakje vernietigd gaat worden en uiteindelijk nauwelijks nieuw haar meer terug komt. Slechts hoofdharen die zich in een groeifase bevinden geraken totaal verhit en vernietigd.

Enkele maanden geleden ben ik (dame, 24, halfbloed) gestart met een verzorging betreffende de ELOS techniek in ons schoonheidssalon in Amsterdam, aangesloten voor de Anbos. Een aangaande een oorzaken hoezo je juist deze salon had uitgezocht. De treatment met bikinilijn, tepelhof, oksels en bovenlip verliep voorspoedig, ik heb vrij donkere grote hoofdharen dus zag al vanaf de eerste treatment uitkomst.

Onkosten: €150 Meld het bericht Laser ontharing bovenlip Door Annemiek op 11-10-2015 (09:39) Hallo, ik ben ons poos geleden gestart met het laser ontharen betreffende mijn boven lip. Je heb weet 6 behandelingen gehad en je merk echt dat dit hoofdhaar ook niet verdere terug groeit, ik ben alang twee maanden ook niet langs geweest en daar is geen ene haartje terug. Een behandeling alleen was succesvol ook niet zo pijnlijk. Ik persoonlijk voelde absoluut niks. En dit was verder alsnog eens tegen een aardig prijsje. Ik raad dit lazerontharen aan een ieder met, je voel me nu heel wat zekerder

Een laser vervaardigd nauwelijks gebruik met het pigment in hoofdharen en moet regelrecht via de huid waardoor een huid eerder weerbarstig raakt door verbranding. Voor de laser kan zijn het nodig om ons verkoelende gel te gebruiken na een verzorging, betreffende ons IPL treatment kan zijn dit ook niet nodig en blijft een huid gezond.

De intake kan zijn kosteloos, duurt slechts een half uur en mag op elk gewenst ogenblik gekomen aangaande een dag plaatsvinden. Wij bekijken je hoofdhaar en huid, antwoorden je vragen en jouw ontvangt alle informatie aan een behandeling.

Definitief ontharen betreffende een hoogwaardige Elos techniek is bestemd voor een stugge mannenharen en doelmatig op iedere haarkleur en teint. Maak vandaag nog ons afspraakje voor een gratis consult te kijken ofwel we definitief mogen afrekenen betreffende jou ongewenste haargroei.

Elektrische epilatie kan zijn ons professionele verzorging, die alleen meer info goed uitgevoerd mag worden via zeer meemaken huidtherapeuten en specialisten. Zij beschikken over een getrainde ‘insteek’. Betreffende elektrische epilatie schuiven we ons enorm klein buigzaam naaldje via de porie in dit haarzakje.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Feiten over Laserontharing onthuld”

Leave a Reply

Gravatar